Over Ons:

In 2009 heb ik Vorwald Consultancy en Computerservice Utrechtse Heuvelrug opgericht na vrijwillige uitdiensttreding bij Hewlett Packard nadat HP het bedrijf waar ik werkte (EDS) had overgenomen. Bij EDS en HP heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de IT Service verlening, IT Project Management -en IT Service Management opgedaan bij het uitvoeren van grotere projecten binnen bedrijven als Shell, Ahold, NS en ABN Amro.

Ik ben gecertificeerd PMI Project Management Professional en Prince2 Project Manager. In deze hoedanigheid voer ik ook nog kleine projecten uit. Tevens ben ik CSME gecertificeerd ITIL Foundation docent die bevoegd is om medewerkers van bedrijven op te leiden voor het diploma ITIL Foundation vanuit het bedrijf ITILstudy. 

Sedert 2013 heb ik Vorwald Consultancy uitgebreid met de verkoop van computerapparatuur, installatie en consumentenondersteuning op computergebied. Het is vooral mijn doel om de wat minder ervaren gebruiker bij te staan in zijn of haar gebruik van de computer zodat deze gemakkelijk in staat is om dit hulpmiddel (weer) succesvol toe te passen.

Onze gebruikers zijn vooral bewoners van de Utrechtse Heuvelrug die regelmatig hulp kunnen gebruiken bij het oplossen van computer storingen en/of computer reparatie. 

Computerservice Utrechtse Heuvelrug heeft de expertise en neemt dan ook graag de tijd om u bij te staan.

Waarom voor Computerservice Utrechtse Heuvelrug kiezen?

Lage prijzen.

Uitstekende service. 

Goede telefonische bereikbaarheid.

Vóór 14:00 besteld, volgende dag in huis.

Advies bij aanschaf.

In geval van nood leenlaptop beschikbaar.

Géén vervelende mail achteraf om levering te beoordelen.

Sinds 2014 voeren wij, Silvia en Jan onze webwinkel en fysieke ondersteuning op de Utrechtse Heuvelrug met veel plezier en tevreden klanten. Wij hebben vooral veel vaste klanten via mond tot mond reclame opgedaan en zien ons bestand nog steeds groeien!

Één van de vele voordelen is nartuurlijk het feit dat wij "om de hoek zitten" zoals wij vaker horen. Advies? daar nemen we tijd voor. Die tijd hebben wij er graag voor over om u te leveren wat u werkelijk nodig heeft zodat u met alle plezier nog jaren kunt werken met uw nieuwe laptop. Daarbij komt ook dat wij gemakkelijk bereikbaar zijn via telefoon en graag klaar staan voor u als u eens een vraag heeft of probleem.

Silvia en Jan

© 2016 - 2021 Computerservice Utrechtse Heuvelrug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel