Welkom in de webshop van Computerservice Utrechtse Heuvelrug (onderdeel van Vorwald Consultancy)

Computerservice Utrechtse Heuvelrug heeft meer dan 30 jaar ervaring bij het ondersteunen van de computergebruiker op het gebied van laptops, desktops en aanverwante apparatuur bij grotere bedrijven.

Deze ervaring heeft er toe geleid om de ondersteuning uit te breiden naar de consument op de Utrechtse Heuvelrug waarbij het zwaartepunt vooral ligt bij:

Verkoop en installatie van nieuwe laptops met fabrieksgarantie van minimaal 12 tot 24 maanden en dagelijkse ondersteuning aan consumenten in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Computerservice Utrechtse Heuvelrug is Microsoft- en HP Business Partner waardoor u zich verzekerd weet van up to date kennis op het gebied van advies en verkoop van laptops en indien nodig, computerondersteuning.

Onze prijzen liggen aanzienlijk lager dus kijkt u eens in ons aanbod. Het zal u vast aanspreken en graag horen wij van u waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,     

Silvia Ristjouw en Jan Vorwald 

Waarom voor Computerservice Utrechtse Heuvelrug kiezen?

Lage prijzen.

Uitstekende service. 

Goede telefonische bereikbaarheid.

Vóór 14:00 besteld, volgende dag in huis.

Advies bij aanschaf.

In geval van nood leenlaptop beschikbaar.

Géén vervelende mail achteraf om levering te beoordelen.

Sinds 2014 voeren wij, Silvia en Jan onze webwinkel en fysieke ondersteuning op de Utrechtse Heuvelrug met veel plezier en tevreden klanten. Wij hebben vooral veel vaste klanten via mond tot mond reclame opgedaan en zien ons bestand nog steeds groeien!

Één van de vele voordelen is nartuurlijk het feit dat wij "om de hoek zitten" zoals wij vaker horen. Advies? daar nemen we tijd voor. Die tijd hebben wij er graag voor over om u te leveren wat u werkelijk nodig heeft zodat u met alle plezier nog jaren kunt werken met uw nieuwe laptop. Daarbij komt ook dat wij gemakkelijk bereikbaar zijn via telefoon en graag klaar staan voor u als u eens een vraag heeft of probleem.

Silvia en Jan

© 2016 - 2021 Computerservice Utrechtse Heuvelrug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel